Skip to content

Mantis Black Triple

3D ontharing

Mantis Italia brengt u het eerste medisch gecertificeerde laserapparaat met drie golflengten die gelijktijdig en op drie verschillende diepten kunnen samenwerken, waardoor een drievoudige effectiviteit wordt gegarandeerd: De Mantis Black Triple laser, rechtstreeks uit Italië! 

Mantis’ 3D Hair removal staat garant voor kracht, controle en veiligheid. De synergie van de drie golflengten zorgt ervoor dat de Black Triple op de breedste en meest uiteenlopende huid- en haartypes werkt, dankzij het vermogen van de Alexandrite (760nm), Diode (808nm) en Nd:YAG (1064nm) om gelijktijdig in te werken op de anatomie van het haar: de haar bulge, bulbus en papil. Het hoge vermogen werkt over zeer korte tijdsintervallen, waardoor ook de behandeling van fijner haar, zoals die op het gezicht, zeer effectief is.

De Mantis Black Triple garandeert uitstekende resultaten in zeer korte tijd, waardoor het aantal benodigde sessies wordt verminderd.

ALEXANDRITE 760NM

Werkt op een breed scala aan haartypes en kleuren, dankzij het vermogen om de energie van de melaninechromofoor te absorberen.
Deze “oppervlakkige” golflengte (de kortste van de drie) heeft tot doel in te werken op de Bulge. Deze golflengte is perfect voor de behandeling van de meest uiteenlopende haar- en huidcombinaties, vooral een lichte huid en dun haar.

DIODE 808NM

Diode werkt diep en bereikt zowel de Bulge als de Bulb. Het absorbeert de melanine “matig” en is daarom efficiënt en veilig voor alle fototypes.

ND:YAG 1064NM

De golflengte met de diepste werking, die de Papilla bereikt. De lage opname van melanine maakt het ideaal voor de behandeling van donkere, gebruinde huidtypes.

Veilig voor alle huidtypes

De Black Triple is dankzij het enkele handstuk dat op drie diepteniveaus werkt uitermate geschikt voor laserontharing van alle huidtypes. Hierdoor kan een breder scala aan patiënten het hele jaar door worden behandeld. Dankzij een exclusief dynamisch koelsysteem kan de Black Triple laser tijdens de behandeling de hoogste prestatieniveaus behouden, waarbij dezelfde temperatuur van de eerste tot de laatste puls wordt gegarandeerd op de huid, zelfs op de meest gevoelige plekken. Hierdoor is iedere behandeling comfortabel.

Mantis Care System

Mantis Italia biedt een technisch ondersteuningssysteem waarmee zij op afstand mee kunnen kijken wanneer er een probleem optreedt in de software. Mantis-technici grijpen op afstand in, zonder dat er ter plaatse hoeft te worden ingegrepen waardoor u de apparatuur een aantal dagen kwijt kunt zijn, waardoor continu en effectief toezicht wordt gegarandeerd.

Over ons

Proskindevices verkoopt uitsluitend medisch gecertificeerde apparatuur. Deze apparatuur staat garant voor veiligheid, effectiviteit en kwaliteit.

Proskindevices

Schoutstraat 126

1315EZ Almere

info@proskindevices.com

010-2104972

KvK-nummer 62831143

Contact formulier