Skip to content

Over ons

Proskindevices is een handelsnaam van Pro Skincare Europe. In 2016 zijn we begonnen met de verkoop van chemische peelings, huidproducten en medische hulpmiddelen in Nederland en België. Het werd opgericht door Shivani Selhi-Pawa, op zoek naar medisch gecertificeerde producten en apparaten die ze kon gebruiken in haar eigen klinieken voor huid- en oedeemtherapie. Zowel de klinieken als de distributieactiviteiten groeiden door de jaren heen.

Proskindevices verkoopt uitsluitend medisch gecertificeerde apparatuur. Deze apparatuur staat garant voor veiligheid, effectiviteit en kwaliteit. Medisch gecertificeerde apparatuur is onderworpen aan strenge tests en normen om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn voor gebruik op de huid en dat ze bewezen effectief zijn in het behalen van de gewenste resultaten. Dit helpt om het risico op bijwerkingen, zoals irritatie, brandwonden en infecties, te verminderen. Daarnaast is medisch gecertificeerde apparatuur is gemaakt van hoogwaardige materialen en onderdelen die zijn ontworpen om lang mee te gaan. Dit betekent dat u erop kunt vertrouwen dat ze betrouwbaar en consistent presteren.

De strenge controles op medische apparatuur nemen toe, om de veiligheid en kwaliteit te waarborgen. Deze instanties nemen maatregelen zoals het apparaat innemen of hoge boetes. Leveranciers kunnen dan ook erg moeilijk doen om het geld terug te geven, waardoor u als behandelaar financiële schade oploopt. Daarnaast dekken veel verzekeringsmaatschappijen geen schade of medische kosten die zijn veroorzaakt door niet-gecertificeerde apparatuur

De merken die wij verkopen zijn Lira Clinical producten van Lira Clinical USA, Lymphapress van Megoafek Israel, LymphaTouch van LymphaTouch Finland, MR991 en Black Triple van Mantis Italia en Freezpen van HO Equipments in België.

Adres

Schoutstraat 126 1315EZ Almere

Adres

Schoutstraat 126 1315EZ Almere

E-mail

info@proskindevices.com

Email

info@proskindevices.com

Telefoon

010-2104972

Telefoon

010-2104972

Contact